LIVRARE GRATUITĂ DE LA 299,00 lei

Cardigan

190 produse
×
Filtrează:
-
Afișează 1 - 30 of 190 elemente

Cardigane pentru femei confortabile

Cardiganul pentru femei la modă și confortabil, cu o țesătură liberă, va funcționa ca bază sau element din mai multe stiluri. Este important să fie cald și plăcut la atingere și să se potrivească atât cu pantalonii, cât și cu fustele. Vă va oferi confort și un aspect la modă - vedeți cardiganele pentru femei disponibile și alegeți câteva pulovere pentru dvs.

Completarea perfectă pentru orice ținută

Cardiganul de damă, adică puloverul fără gât, este una dintre cele mai la modă croieli și îți permite să creezi multe ținute cu straturi. Cardiganele lungi pentru femei pot înlocui, de asemenea, o jachetă sau o haină și pot deveni baza multor ținute diferite. Vedeți cardigane pentru femei care ajung până la podea, cu nasturi, fermoare, într-o varietate de țesături etc.

Cardigan gri - o alegere versatilă

Cardiganele gri sunt cea mai populară alegere. Puloverele lungi supradimensionate pot fi purtate peste o varietate de articole vestimentare - bluze, cămăși sau rochii. Nuanțele de gri se potrivesc cu orice culoare și pot fi purtate lejer, dar și pentru serviciu și diverse întâlniri. Un cardigan la modă din bumbac și lână cu împletituri împletite este o bază la modă pentru o varietate de ținute.

Cum să porți un cardigan de damă.

Cu atâtea stiluri diferite din care puteți alege, puteți crea ținuta perfectă pentru fiecare zi sau pentru serviciu. Cardiganele pentru femei - albe elegante, gri sau negre - sunt perfecte ca bază a unei ținute pentru birou sau a unei întâlniri de afaceri importante, precum și pentru evenimente importante de familie.

Atunci când alegeți un cardigan, este important să-l potriviți cu silueta și caracterul rochiei. Cardiganele groase pot înlocui jachetele, în timp ce bluzele mai subțiri și puloverele tradiționale pot ascunde imperfecțiunile corpului.

Uită-te la toate modelele și alege un cardigan pentru fiecare ocazie.